BLIV-KLOGERE-SAMMEN.DK

Kurser

05

OKT

06

OKT

07

OKT

12

OKT

08

OKT

21

OKT

6

NOV

Kursus og netværksmøde: Sådan får du flere værdifulde kontakter på LinkedIn


LinkedIn er et forretningsnetværk og et fantastisk sted til at hente inspiration, så jo flere kloge kontakter du har, jo mere tilgang har du til inspiration og større er dine chancer for at få succes.


De 3 vigtigste ting her i livet er relationer, relationer og uddannelse.   

 

Med gode kontakter på LinkedIn kan du finde nyt job, søge masser af nyttig viden, inspiration om møde og uddannelse, gå i dialog med andre om spændende emner, gennemføre undersøgelser, få hjælp til alverdens forretningsmæssige aktiviteter sågar sælge dine produkter og ydelser, hvis du kan overbevise andre om at det skaber værdi for dem.

Kursus og netværksmøde: Skab din egen hjemmeside - med one.com


En let måde at synliggøre sin virksomhed eller et projekt på, er at skabe en hjemmeside med mailhotel m.m.


Et det ikke dyrt og tager lang tid?  


Nej, med One.com vil jeg (be)vise hvor enkelt det er.


Selv for en ikke professionel er det muligt ud fra en lang række skabeloner at hurtigt tilrette indholdet til din forretning.Kursus og netværksmøde: Start din nye virksomhed – Strategi og administration


Vil du leve af din drøm? Så er løsningen måske at starte din egen virksomhed.

Hvordan gør du dig synlig over for kunder, hvad kan du tilbyde som skaber værdi for dine kunder og hvad med alt det administrative? Du får 10 gode bud til at komme i gang. 

Efter at have etableret flere virksomheder i Danmark og 1 i Sverige får du mine bedste forslag til at komme i gang ved at anvende modeller som Gameplan og Business Model Canvas til at skabe overblik.Kursus og netværksmøde: Find (ny) retning i dit liv! - Job, kom i form, netværk etc.


Nogle vil sikkert kalde det personlig udvikling. Hvordan ændrer jeg på nogle vigtige ting i mit liv, søge og få ønskejobbet, kom i bedre form ved at motionere og gå ned i vægt, eller få mig taget sammen til at komme mere ud og netværke etc.? 

Det er en ordentlig mundfuld, for flere af ovenstående emner kunne blive et eget kursus. Efter mange overvejelser er jeg kommet frem til at metoderne og teknikkerne til at skabe den ønskede forandring er mere eller mindre det samme, så hellere et godt kursus med mange deltagere end mange mindre.Kursus og netværksmøde: Skriv og udgiv din første bog


Nogle vil sikkert kalde det personlig udvikling. Hvordan ændrer jeg på nogle vigtige ting i mit liv, søge og få ønskejobbet, kom i bedre form ved at motionere og gå ned i vægt, eller få mig taget sammen til at komme mere ud og netværke etc.? 


Det er en ordentlig mundfuld, for flere af ovenstående emner kunne blive et eget kursus. Efter mange overvejelser er jeg kommet frem til at metoderne og teknikkerne til at skabe den ønskede forandring er mere eller mindre det samme, så hellere et godt kursus med mange deltagere end mange mindre.Kursus og netværksmøde: Sælg mere med LinkedIn – uden at anvende LI Sales Navigator


Har du hørt folk sige eller skrive, du må ikke sælge via LinkedIn.


Det passer ikke, du kan sælge vildt meget, men folk er på LinkedIn for at blive inspireret, så det kræver at du i første omgang inspirerer dem til at kontakte med dem, og derefter kan du få en relation og så vise dem, hvordan du kan hjælpe dem til succes.


Det kan være ved at sælge dem noget som har større værdi for dem end det du sælger til dem, så ROI klokken ringer. 😊


Kurset vil hjælpe dig til at komme i kontakt med de profiler, som du kan hjælpe til at få succes, og så får du også succes.

Netværksmøde:

Bliv-klogere-sammen træf 


Ovenstående kurser afsluttes med et fælles træf i Ballerup, 

hvor du kan møde de andre fra dit kursushold + alle deltagere fra de øvrige hold til masser af kaffe, kage og frugt og muntert netværk med kloge mennesker inden for forretningsudvikling, netværk m.m. i fantastiske flotte rammer i et design studio i Ballerup!


Og som afskedsgave får du min bog: Det økonomiske kompas – viser vejen til bedre forretningsforståelse og overblik.  


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes