BLIV-KLOGERE-SAMMEN.DK

Om bliv-klogere-sammen.dk

Online kursus

LinkedIn gruppe

Online opfølg-ning

LinkedIn gruppe

LinkedIn gruppe

1 - 1 1/2 times online kursus med praktiske tips til hvordan du kommer  i gang med dit projekt

Mellem online kurset og opfølgning kan du i en LinkedIn gruppe holde kontakt med de øvrige deltagere og underviser, stille spørgsmål etc. 

Opgølgningsmøde, hvor vi glæder os til at høre om dine første indsatser og resultater, og der vil sikkert komme endnu flere tips og tricks som kan hjælpe dig i mål. 

LinkedIn gruppen foresætter så længe folk vil bruge den, og underviseren stadig kan se mening med at svare på spørgsmål.  

Afsluttende bliv-klogere-sammen træf hvor alle deltagere fra de 6 kurser mødes.  Der vil blive overraskende korte indlæg og som afslutningsgave får du bogen: Det Økonomske Kompas 

Jeg fik lige en tanke!

- kan man det ?

Så gik røg den ferie 


Kan man skabe et forum,

hvor vi i fællesskab omsætter

viden til forandring?

- og gerne både virtuelt og fysisk?Ofte er vi så fyldte af viden, at vi ser forhindringer overalt og får aldrig startet på forandringerne.


Så mottoet skal være, vi gør det komplekse så simpelt som muligt. At ville vove vækste, hørte jeg nogle sige i Sverige. Det må vi også kunne finde ud af i Danmark 😊.      

 

Jeg har selv deltaget i et online kursus i at afholde onlinekurser og facilitator, så hvad siger du til konceptet / processen?:

 

  • Et online kursus på 1 time, hvor jeg kommer med 10 tips til et emne, alle deltagere kan supplere, og så vælger du de 3 bedste forslag – eller flere - som du vil og kan realisere.
  • Brainstormingen fortsætter i en LinkedIn gruppe hvor deltagerne kan skrive sammen og peppe hinanden – jeg har erfaring for at det er netop den del, som gør at mange kommer i mål. Et godt samarbejde, højt humør og hurtige svar på udfordringer fungerer også virtuelt. Det er det som nogle kalder flow, når kompetence <-> udfordring balancerer og man opnår fantastiske resultater på kort tid. Det skal være målet.
  • Et online opfølgningsmøde, hvor vi hører om dine og øvrige deltagers resultater, og det vil sikkert udløse endnu flere tips til at komme i mål med emnet.
  • Du kan forsætte med at skrive i LinkedIn gruppen efter opfølgningsmødet.
  • Kurset afsluttes med et stort bliv-klogere-sammen træf fredag den 18. september kl. 15.00 – 17.00, hvor du kan møde andre fra dit kursushold + alle deltagere fra de øvrige hold til masser af kaffe, kage og frugt og muntert netværk med kloge mennesker inden for forretningsudvikling, netværk m.m. i fantastiske flotte rammer i et design studio i Ballerup!
  • Og som afskedsgave får du min bog: Det økonomiske kompas – viser vejen til bedre forretningsforståelse og overblik.  

 

Hvad er det værd? 

Jeg ved det ikke, for det er blot en tanke, så jeg kender ikke resultatet. Men jeg har en tro på at kloge hoveder, som hjælper hinanden kan give unikke resultater.


Jeg vil ikke kalde mig ekspert på områderne, men jeg har mange års praktisk erfaring med dem, og vedholdenhed og gode kontakter har medført gode resultater.


Konceptet er, at jeg kaster 10 bolde i form af tips til hvad du kan gøre for at få succes med emnet, og alle deltagere kan også bidrage med deres tip direkte på mødet eller i LinkedIn tråden efterfølgende, så du får masser af inspiration og kan vælge det, som passer dig bedst ud fra din situation – og gennemføre det 😊.

 

Jeg kan desværre ikke gøre alt dette helt gratis, så du skal betale lidt for at deltage, ca. det det samme som prisen for 1 måneds abonnement på LinkedIn Sales Navigator, og merprisen for at tilmelde dig flere kurser er ca. det halve, da du kun kan møde op en gang i Ballerup og få en bog.


Får vi mange deltagere fra Jylland, overvejer jeg at gennemføre et lignende afslutningsarrangement i Skanderborg.  

Vores personale
Peter Levinsen

Facilitator

Peter Levinsen

Kundesupport

Peter Levinsen

Administration

Peter Levinsen

Salg

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes